Tunivisions Group kombinerer forretning med fornøjelse

Udgivet den 2. dec. 2019

Fredag den 8.marts 2019 deltog medarbejdere fra Tunivisions Media Group i virksomhedens Virtual Reality teambuilding aktivitet, The Infinite Loop. Tunivisions Group er en medievirksomhed der er etableret i 1997. De er producenterne af Tunivisions.net, et tunesisk online magasin der er dedikeret til nyheder og sociale spørgsmål, den største fransksprogede web-platform i Tunesien.

R team building The infinite loop tunivisions

VR-aktiviteten blev designet til at være en mulighed for at øge soft skills og teamånd. Deltagerne blev inddelt i to hold, for at deltage i en venskabelig konkurrence om at redde en fiktiv figur, sidder fast i en virtuel verden.

R team building The infinite loop tunivisions

Hvert team blev forsynet med et instruktionsark og et VR-headset. Teammedlemmer skiftedes til at komme ind i den virtuelle verden og kommunikere til resten af holdet om deres visuelle oplevelse. De øvrige teammedlemmer lyttede aktivt og ved hjælp af oplysningerne på instruktionsarket gav de instrukser tilbage til den person, der bærer VR headsettet. Holdene, der brugte hurtig, effektiv informationsdeling og innovativ problemløsning, kunne finde de optimale løsninger og gå videre i spillet.

VR team building The infinite loop tunivisions

I afslutningen af spillet, deltog deltagerne i en debriefing, hvor de fik en multi-point præsentation. Præsentationen skitserede de metoder de anvendte og derefter blev de præsenteret med den optimale fremgangsmåde. Dette gav deltagerne tid til at reflektere og diskutere indlæring i forhold til virkelige situationer på arbejdspladsen.

R team building The infinite loop tunivisions

Medieindustrien er øjeblikkelig og hektisk. Gennem The Infinite Loop var Tunvisions medarbejdere i stand til at indse vigtigheden af agile tænkning med med henblik på at kunne forbedre processerne. Og hvorfor det er vigtigt at holde pauser for at reflektere og overveje nøgleelementer, der er nødvendig for en smidig drift af deres forretning.

R team building The infinite loop tunivisions

Kombinerer forretning med fornøjelse, teambuilding aktiviteten, "The Infinite Loop" aktiverede medarbejderne til at øge deres affinitet i en underholdende konteks. Deltagerne vidnede om, at de fandt det langt mere interessant og engagerende end almindelige soft skills træningskursuser.

Alle casestudier