In the Picture

Firma logo af Headshots

30 minutter - 1 time
Indendørs
Samarbejde
40 - Ubegrænset

Om

Det siges ofte, at det største aktiv for enhver organisation er dets medarbejde; og det er den unikke måde, hvorpå de arbejder sammen, der gør en virksomhed til hvad den er, og hvordan den opfattes af omverdenen. Lige så meget som firmaets logo, dine medarbejdere repræsenterer dit brand i alt, hvad de gør.

In the Picture tager dette tema og bringer det til live på en måde, der viser, hvor vigtigt hvert medlem af holdet er til virksomheden som helhed.

Ved ankomsten til din konference vil hver delegeret, få taget et fotografi mod en række af farvede baggrunde. Under konferencen bliver alle billederne bearbejdet på vores computer, for at skabe et spektakulær afslutningsprogram.

Til et dramatisk musiknummer, hvor de begynder at se billeder af sig selv på det store lærred. Først ser vi en hurtig bevægende sekvens af individuelle ansigter, så en samling af fire ansigter, derefter seksten, så fireogtres. Som vores blik svirvler, og tempoet skrues i vejret, ser vi flere og flere ansigter, indtil der bare er alt for mange til at tælle. Kameraets synspunkt flyttes nu længere tilbage, indtil vi ser at billederne nu mangedoblet, og sammen har skabt virksomhedens logo eller konferencens tema besked.

 

Læringspointer

In the Picture er en spektakulær tre-minutters konference klimaks, der fejrer det, der gør din virksomhed speciel og anerkender det bidrag dine medarbejder gør til dens succes. In the Picture, styrker de personer, som har en rolle at spille i virksomheden. Det understreger, at hver enkelt tilsammen, udgør virksomhedens kultur og er et levende repræsentation af brandet.

together apartRemote - Hybrid - Multilocation

This activity has been designed for face-to-face, remote, hybrid and multi-locational teams. If your team is working from home, in different regional office locations or in different countries ask us about the remote or hybrid version of this activity. Get in touch to find out how we can customise this experience for your team.

Anmod om et tilbud