Race Around the World

Sjovt kapløb jorden rundt

1 - 1.5 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
8 - Ubegrænset

Om

Race Around the World er en unik og interaktiv virtuel teambuilding-aktivitet, der udfordrer dit team til at arbejde sig vej rundt om jorden! Aktiviteten kan gennemføres uden at forlade din valgte destination og er oplagt for teams, der arbejder hjemmefra. I komforten af deres hjemmekontor, fuldender holdene en række lokale, nationale og internationale udfordringer ved at besøge ikoniske vartegn. Holdene er udstyret med Go Team-appen og nogle underlige hverdagsartikler som rekvisitter. Spaghetti? Skumfiduser? Origami papir? Hvad skal du stille op med disse?? Holdene vælger et land og gennemfører udfordringer relateret til denne destination. I denne globale skattejagt er holdene frie til at bestemme, hvilke lande de vil besøge – virtuelt. De beskæftiger sig med en række opgaver, der hver især er inspireret af det land, de repræsenterer for at aktivere 'Hotspots' og optjene point. Med foto- og videoudfordringer, tidsbestemte spørgsmål, kreative teamudfordringer vil alle blive engagerede og inspirerede.

Race Around the World kan fuldt ud tilpasses til hold i forskellige størrelser, varighed og med ønske om forskellige læringsresultater.

Læringspointer

Race Around The World giver fjernarbejdere mulighed for at bryde ud af de trivielle roller og interagere med kolleger og skabe relationer på et uformelt niveau.

Spilformatet kræver, at holdene anvender kvikke planlægningsevner, da målene udfoldes gradvist gennem spillet. Holdene må trække på klare kommunikationsevner og at træffe fælles beslutninger. Spillet opfordrer deltagerne til at gennemgå og forbedre deres evne til at løse problemer. Ved effektivt at lære at indsamle og kommunikere informationer, ser de et afkast på deres forbedring, når deres opdagelsesrejsende bevæger sig over hele kloden. Holdene står over for et fælles mål, mens de slippes løs på en virtuel rejse rundt om jorden.

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Anmod om et tilbud