Peak Performance - Online

Fjernteams samarbejder for at lede en ekspedition til toppen af Mount Everest.

2 - 3 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
8 - Ubegrænset

Om

Peak Performance Online er en ekstern teambuilding-aktivitet, hvor holdene leder deres guider til toppen af Mount Everest og sikkert tilbage til basecamp over en 20-dages ekspedition. Holdmedlemmerne deltager i aktiviteten via videokonferenceopkald og arbejder sammen i mindre hold. Hvert teammedlem er ansvarlig for en bestemt rolle og den relaterede viden. De beslutter, hvordan de skal bevæge sig hver dag og indtaster det på spil-tabletten. Der er mange faktorer at overveje, herunder skiftende vejrforhold og terræn. Holdene skal samarbejde om beslutningstagningen baseret på elementer som iltbehov, akklimatisering, opsætning af telte og lignende. Holdet med flest point når spillet er slut vinder.

Læringspointer

Peak Performance er et følelsesmæssigt, medrivende erfaringsmæssigt læringsværktøj, der er designet til at ændre folks forståelse af og holdning til bløde færdigheder for at samarbejde som et fjernteam. Deltagerne lærer at samarbejde eksternt som et team gennem brug af et engagerende tema og relevante links til deres forretningsmiljø. Efter oplevelsen bruger deltagerne reflekterende observation til at identificere, hvad der skete under træningen, hvilke beslutninger de tog og konsekvenserne af disse beslutninger. Deltagerne er i stand til at foretage effektive adfærdsændringer ved at forstå og acceptere implikationerne af deres valg.

Remote Team Activity

Remote Teambuilding

Denne aktivitet er specielt designet til teams, der arbejder hjemmefra. Hvis dit team ikke kan være i den samme by eller det samme fysiske rum, er det en fantastisk måde at engagere, motivere og forbinde dit team. Ved hjælp af et online konferenceværktøj vil vores dygtige facilitatorer være med hele vejen for at guide dine deltagere gennem oplevelsen og samtidig stå for en feedback-session bagefter for at maksimere læringsresultater. Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit team.


Anmod om et tilbud