Strategisk tænkning

Genkende og udnytte muligheder, der fører til konkurrencemæssige fordele

strategic thinking

Strategisk tænkning er evnen til at se og udnytte de muligheder der kan give konkurrencefordele på markedet. Hvis en virksomhed tænker strategisk, forstå den at tænke fremadrettet og kan reagere på forandringer i markedet og forretningen. Strategiske tænkere er risikotagere, og forstår vigtigheden i at tænke langsigtet og ikke kun fokusere på den korte gevinst. De forstår forskellen på drift og udvikling, og ved at det ene ikke kan fungere uden det andet.

Strategiske tænkere forstår at de skal være opmærksomme på hele deres organisation, og ved både hvad der foregår internt og eksternt som kan påvirke dem. Ved at fremme strategisk tænkning blandt ledere kan virksomheder holde sig konkurrencedygtige i en kompetitiv verden. Det handler om at have ledere der kan tage de svære diskussioner, se de kommende tendenser og inddrage det i en langsigtet strategi der kommer virksomheden til gode - uden at det ødelægger den daglige drift eller skaber unødvendig utryghed for de ansatte.

Catalyst tilbyder en række produkter der kan træne strategisk tænkning, og være med til at underbygge det mindset der ligger til grund for sunde, strategiske beslutninger

Tag et kig på vores udvalg af teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?

Kontakt os

Related Articles