The Infinite Loop - Online

Det ultimative teambuilding-spil for fjernteams

1 - 1.5 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

Et team af hackere bliver tilkaldt til en hemmelig mission. Deres mission er at redde en ung dreng, der ved en fejl er blevet taget til fange i et rumskib. For at redde den unge dreng skal teamet passere gennem en række døre, der er låst med gåder. Via videokonferenceopkald samarbejder deltagerne i mindre grupper. Ved hver gåde vil et holdmedlem være i stand til at se døren i rumskibet. De tre andre har et kort, der hjælper dem med at låse døren op. Holdmedlemmet der er i stand til at se døren skal kommunikere klart, de han/hun ser til de andre holdmedlemmer. Holdmedlemmerne med kortet skal lytte aktivt og stille de rigtige spørgsmål for at gøre det muligt for teamet sammen at løse gåderne. Når den første dør er låst op, bevæger holder sig videre til den næste, indtil de endelig er i stand til at redde drengen. Konkurrencen spidser til, mens deltagerne kan holde øje med udviklingen og de andre holds score.

Læringspointer

The Infinite Loop Online er specielt designet til at udvikle teamdynamik i eksterne teams. Det er baseret på samarbejde i realtid og kommunikation i realtid. Jo mere præcis spilleren med den visuelle information er i beskrivelsen af problemet, jo hurtigere finder holdkammeraterne med kortet løsningen. The Infinite Loop har en stærk indlæringskurve. Som spillet skrider frem, forbedrer holdene deres kommunikations- og samarbejdsproblemløsningsevner. De lærer om hvert individ i gruppen, og hvordan de kan arbejde mere effektivt sammen som et team. The Infinite Loop er et alsidigt og kraftfuldt værktøj til feedback vedrørende komplekse problemer der, ved at anvende behændige metoder, berører moderne virksomheder, der arbejder med fjernteam.

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Anmod om et tilbud