Escape the Mob - Online

Interaktivt sjovt ”escape-room”-spil specifikt designet til eksterne teams

1 - 1.5 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

Ved hjælp af en online konferenceplatform begynder Escape the Mob med en mystisk video, der fortæller holdene, at de er mistænkte i en sag om røveri. De var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Holdene får et begrænset tidsrum til at få styr på deres historie og bestemme det nøjagtige tidspunkt, de var på hvert sted på gerningstidspunktet.


Efter en indledende briefing fra online facilitatoren leder Go Team-appen holdene gennem en række udfordringer, der skal gennemføres; en række fotos, videoer, kryptiske spørgsmål og gåder, som giver dem ledetråde til den ultimative løsning. Udfordringerne trækker muligvis på de nyeste udvikling indenfor ”escape-room”-udfordringer, inklusive gåder, symboludskiftning af alfa-gåder, søgning efter objekter i billeder, gåder, identifikation af mønster, mystiske lyde og mere! Holdene får point for korrekte svar. Det vindende hold er det hold med flest point, men der er også brug for en fælles indsats, eftersom holdene i sidste ende skal samarbejde for at rense deres navn.

Læringspointer

Escape the Mob er en inkluderende og meget engagerende teambuilding-aktivitet. Med en begrænset tid, et konkurrencedygtigt tema og en række udfordringer, herunder foto, video, kryptiske spørgsmål, gåder, symboludskiftning af alfa-gåder, mønsteridentifikation, mystiske lyde og teateroptræden, skal holdene kombinere deres forskellighed og styrker og udvikle kreative løsninger til løse mysteriet. Samarbejde kommer i spil for i sidste ende at knække den endelige kode og Escape the Mob!

Anmod om et tilbud