Break Out Bingo

Hurtigt online energiboost til at forbinde fjernarbejdere

20 minutter - 1 time
Indendørs
Samarbejde
10 - Ubegrænset

Om

Efter download af vores instruktions-app er deltagerne klar til at komme ind i spillet via en videokonferenceplatform. En venlig vært møder spillerne og deler dem i op små grupper og sender dem ud i første runde, hvor de hver især stiller et spørgsmål fra deres virtuelle Bingo-kort. Disse spørgsmål tager udgangspunkt i sjove fakta, karriere præstationer eller spændende personlige anerkendelser, f.eks. ”hvem i dette rum har været på tv?”

Navne (svar) indtastes i den interaktive app. Alle spillere kan svare på alle spørgsmål, hvilket opretholder en konkurrencedygtig, men alligevel inkluderende atmosfære. Efter blot tre minutter går deltagerne i nye grupper, og processen starter forfra. Efter anden runde mødes alle igen, ivrige efter at dele deres seneste opdagelser. I de næste runder forbinder folk igen på kryds og tværs, og er nu godt på vej til at råbe BINGO!

Læringspointer

Starten på online møder kan ofte være akavet, især når ikke alle deltagere kender hinanden. Et inkluderende energiboost til at bryde isen, der gennemføres af en erfaren vært, kan hjælpe dit publikum med at føle sig godt tilpas og mere åben for at udtrykke sig fremadrettet. Break Out Bingo er en sjov teambuilding aktivitet, der forbinder gruppen fra start. Forhold er vigtige i alle organisationer, og en produktiv, stærkt forbundet arbejdsstyrke er et vigtigt for enhver organisation. Break Out Bingo opfordrer folk til at lære hinanden at kende på et personligt niveau, selv når de arbejder fra forskellige steder. At anerkende fælles grundlag, forbedre kommunikationsevner og udforske måder at have det sjovt ”digitalt” er afgørende for at motivere fjernteam.

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Anmod om et tilbud