World Outside Your Window

Engager dig i dit lokale område

1 - 9 timer
Indendørs og udendørs
Konkurrence / Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

World Outside Your Window er en teknologi baseret teambuilding der sætte fokus på det nære og score point til dit team. Det enkelte team medlem løser en række opgaver individuelt enten virtuelt eller live og delere deres opdagelser . Et team score er summen af de enkelte teammedlems indsats.

Aktiviteten er delt i 4 forskellige typer lokaliteter. Hver dag løser hver spiller 3 missioner tilknyttet en af disse miljøer.Herudover er der den daglige "Random Act of Kindness " hvor man skal gøre noget godt for en anden person.

Når man påtager sig en mission modtager man en token. Disse tokens kan booste din egen eller andre teammedlemmers point og dermed den samlede score.

Læringspointer

World Outside Your Window er designet til at få deltaerne til at udforske deres lokal miljø på en ny og engagerende måde. Det unikke bonus system opmuntrer deltagerne til at samarbejde og kommunikere. Ved løbende at kommunikere og dele missioner skabes stærke relationer i det enkelte team. Deltagerne vil opleve en fællesskabs følelse mens de sammen arbejder sig hen mod det fælles mål .

CSR-udbytte

Hver dag løser det enkelte teammedlem en specifik "act of kindness". Dette sætter fokus på hvordan små daglige positive indsatser gør en stor forskel i såvel andres som egen hverdag.

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Anmod om et tilbud