E Choir

Vokal træning til at stimulere virtuelle møder

30 - 45 minutter
Indendørs
Samarbejde
8 - Ubegrænset

Om

E Kor kender ingen grænser! Det kan være for et lille team, hele afdelingen eller hele virksomheden kan deltage! Gå på Zoom (eller en anden konferenceplatform). Der kræves intet ekstra udstyr udover en bærbar computer eller en mobiltelefon. Denne smarte online koroplevelse omgår problemer med forsinkelser og dårlig forbindelse. Deltagerne er tavse under introduktionen og optager deres individuelle præstationer på deres telefon, diktafon eller WhatsApp. Dette skaber også en inkluderende atmosfære, der får dem, der synes det er ubehageligt at synge, til at være afslappede. Fejringsmomentet kommer efter begivenheden, hvor deltagerne får tilsendt en endelig version af sangen med alle deres stemmer omhyggeligt blandet af en professionel producent. Sangen kan også redigeres med zoombillederne for at skabe en varig fælles oplevelse.

Læringspointer

Fordelene ved teambuilding-aktiviteter er kendte, men konventionelle metoder til at levere disse er pludselig blevet umulige. E-kor præsenterer en ny teambuilding-aktivitet, der passer til ”den nye norm”. Øvelsen udfordrer fjerntliggende deltagere til at bryde begrænsninger og finde glæden i en fælles oplevelse. Kyndigt vejledt af en professionel træner, i en ikke-truende sammenhæng, bliver selv de mest reserverede på holdet overrasket over, hvad de opnår på kort tid. Den endelige præsentation kan også medvirke til en kraftig demonstration af sammenhold, eksempelvis til at starte eller afslutte et fremtidigt møde.

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Anmod om et tilbud