Go Team - Indoors

Tablet baserede holdudfordringer

1 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

Go Team Indoors bruger Go Team-appen til at skabe en spændende oplevelse, som kan afholdes indenfor. Appen bliver fyldt med spørgsmål, udfordringer og opgaver målrettet jeres event og behov. Go Team kan modificeres og tilpasses jeres målsætninger, læringspointer og udvikling, så deltagerne får mest muligt ud af teambuilding-øvelserne. Det er en underholdende tilgang til konference-teambuilding, som med garanti skaber debat, aktivitet og glæde blandt deltagerne.

Læringspointer

Go Team Indoors lærer deltagerne at tage hurtige beslutninger, at analysere udfordringer hurtigt og at klare opgaver i fællesskab. Deltagerne bevæger sig udenfor deres normale arbejdsopgaver og roller, hvor deres evne til at forstå hinandens evner og kompetencer på nye måder og i nye sammenhænge. De skal holde hovederne kolde under pres, og byde ind med deres unikke løsningsmodeller på de mange opgaver de bliver stillet overfor. De lærer at håndtere tidspres og delegere opgaver ud til de bedste problemknusere, alt imens de bliver socialt engagerede og motiverede.


Go Team er fleksibelt og kan hjælpe jer med at gøre jeres konference sjovere og mere lærerig for deltagerne.Remote Team Activity

Remote Teambuilding

Denne aktivitet er specielt designet til teams, der arbejder hjemmefra. Hvis dit team ikke kan være i den samme by eller det samme fysiske rum, er det en fantastisk måde at engagere, motivere og forbinde dit team. Ved hjælp af et online konferenceværktøj vil vores dygtige facilitatorer være med hele vejen for at guide dine deltagere gennem oplevelsen og samtidig stå for en feedback-session bagefter for at maksimere læringsresultater. Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit team.


Anmod om et tilbud