Go Team - Indoors

Tablet based team challenges

1 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

Go Team Indoors bruger Go Team-appen til at skabe en spændende oplevelse, som kan holdes indenfor. Appen bliver fyldt med spørgsmål, udfordringer og opgaver målrettet jeres event og behov. Go Team kan modificeres og tilpasses jeres målsætninger, læringspointer og udvikling, så deltagerne får mest muligt ud af teambuildingen. Det er en underholdende tilgang til konferenceteambuilding, som med garanti skaber debat, aktivitet og glæde blandt deltagerne.

Læringspointer

Go Team Indoors lærer deltagerne at tage hurtige beslutninger, at analysere udfordringer hurtigt og at i fællesskab klare opgaver. Deltagerne bevæger sig udenfor deres normale arbejdsopgaver og roller, hvor deres evne til at forstå hinandens evner og kompetencer på nye måder og i nye sammenhænge. De skal holde hovederne kolde under pres, og byde ind med deres unikke løsningsmodeller på de mange opgaver de bliver stillet over. De lærer at håndtere tidspres og delegere opgaver ud til de bedste problemknusere, alt imens de bliver socialt engagerede og motiverede.

Go Team er fleksibelt og kan hjælpe jer med at gøre jeres konference sjovere og mere lærerig for deltagerneAnmod om et tilbud