Go Remote

Sjov teambuilding-aktivitet specielt designet til fjernarbejdere

30 minutter - 1.5 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
6 - Ubegrænset

Om

Alt det sjove i vores prisvindende Go Team-app, specielt designet til fjernteams. Hvert individuelt teammedlem inviteres til aktiviteten med en QR-kode og klare instruktioner om, hvordan man downloader appen og går ind i spillet. Under aktiviteten gennemfører du sjove teamudfordringer, inklusiv quizzer, video- og fotoudfordringer inden for en bestemt tidsramme, nogle ved hjælp af enkle husholdningsartikler. Opgaverne kan tilpasses fuldstændigt. Du kan vælge at køre en kort, skarp, sjov aktivitet eller inkludere aktiviteter, der vil realisere dybere læringsresultater.

Holdet er forbundet via en foretrukken applikation eller selve Go Team-appen. Vores ekspert facilitatorer vil være online under øvelserne for at holde handlingen i gang, og vil være tilgængelige for en feedback-session ved afslutningen af aktiviteten

Læringspointer

Go Remote's styrke er dens fleksibilitet. Opgaverne kan designes til at matche de ønskede resultater fra en hurtig energisk øvelse til et længere lærings- og udviklingsprogram. Du kan også være med til at designe den måde, holdene arbejder og interagerer. Man kan hver især arbejde på egen hånd og mødes i slutningen af aktiviteten for at diskutere oplevelser. Man kan også arbejde i teams, der samarbejder og kommunikerer via appen i en konkurrence mod andre hold, mens de ser deres holds fremskridt mod de andre i realtid. Specifikke opgaver kan kræve samarbejde med én eller flere personer, mennesker, som de aldrig har arbejdet med før. Valgmulighederne er ubegrænsede.

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Anmod om et tilbud