Blockbusters - Remote

Skab en filmtrailer med dit eksterne team

1.5 - 3 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

BlockBusters Remote udfordrer deltagerne til at oversætte virksomhedens forretningsbudskab, kerneværdier eller brand til en dynamisk, opmærksomhedsfangende filmtrailer. Efter en kort orientering via Zoom bliver holdet det ud i grupper på 3-5 personer. Først brainstomer de et handlingsforløb for filen. Derefter producerer de et storyboard med 6-0 scener og vælger en lydbaggrund. Holdene filmer så scenerne på deres telefoner eller tablets og uploader dem. Vores redaktører modtager da klippene, og i samarbejde med holdene sammensætter de deres Oscar-vindende trailer.

Læringspointer

Deltagerne erfarer, at med den rigtige tilgang er fysisk adskillelse ingen barriere for meningsfuldt samarbejde og resultater af høj kvalitet. Hvert hold må benytte omtanke, planlægning og ekspertudførelse for at gøre deres storyboard relevant for temaet. Deltagerne træder ud af deres komfortzone, ved at kaste sig ud i skuespil, manuskriptskrivning og film, mens de jonglerer med flere roller. Hver person er ansvarlig for at fremstille sin del og sikre, at tidsfrister og kvalitetsstandarder overholdes. Kommunikationsevner forbedres, når de samarbejder med teammedlemmer og facilitatorer for at sikre, at redigering af deres film er som de ønsker.

Remote Team Activity

Remote Teambuilding

Denne aktivitet er specielt designet til teams, der arbejder hjemmefra. Hvis dit team ikke kan være i den samme by eller det samme fysiske rum, er det en fantastisk måde at engagere, motivere og forbinde dit team. Ved hjælp af et online konferenceværktøj vil vores dygtige facilitatorer være med hele vejen for at guide dine deltagere gennem oplevelsen og samtidig stå for en feedback-session bagefter for at maksimere læringsresultater. Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit team.


Anmod om et tilbud