The Human Race

Rejs rundt på et utroligt og vidunderligt sted - din krop

45 minutter - 2 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

I The Human Race, styret af en mobilapp, udforsker hold menneskekroppens vidundere. En spiller er ”videnskabsmanden”, og de andre holdmedlemmer er ”forskere'´”. Forskerne modtager vigtig information og spørgsmål, som de skal videresende til videnskabsmændene.

Hold rejser gennem en række niveauer, hvor de deler og opdager viden om menneskekroppen. Deres ultimative mål er at score de højeste point for deres hold inden for en begrænset tidsramme. For at maksimere point skal hold identificere, hvilke spørgsmål de kan udføre med succes. For at opnå vital viden bør de handle information med andre hold? Og der er bonuspoint, der skal optjenes. Med dobbelt bonuspoint til det første hold, der knækker koden og løser den medicinske sætning, der afsløres lidt efter lidt i starten af hvert niveau, er løbet i gang!

Læringspointer

Human Race er en sjov og engagerende måde at udforske opgavefokuseret tilgang, kombineret med effektivt teamwork, omstillingsparathed og en fleksibel strategi. De opdelte roller kræver klar, kortfattet og konsekvent kommunikation i videreformidling af spørgsmål og svar. Holdene skal bestemme, hvilke udfordringer de skal give sig i kast med, beslutte hvornår de skal flytte til det næste niveau, hvor inderligt de skal forfølge bonuspoint, og hvornår de skal handle med andre hold for vital information. Vindende hold forstår spillets mål, udvikler en strategi og bruger kollektiv beslutningstagning for at maksimere point. Da de deler viden og forskningsinformation, kommer individuelle styrker frem og teammedlemmerne knytter bånd.

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Anmod om et tilbud