Meditainment LIVE!

Interaktiv, lyd- og visuel afslapningsoplevelse for at fokusere sindet.

30 - 40 minutter
Indendørs
Samarbejde
3 - 100

Om

Meditainment LIVE! er en interaktiv lyd- og visuel oplevelse med gruppemeditation leveret af en vært via online konferencer eller personligt ved en iscenesat begivenhed. Meditainment anvender etablerede guidede meditations- og visualiseringsteknikker, hvilket leder brugerne ud på fantasifulde rejser til drømmeagtige destinationer for at udforske og reflektere over en række emner om velfærd. Anerkendt af offentligheden og pressen både som ”den ultimative nerve-beroliger for en straffende livsstil”, med Meditainment kan enhver opleve kraften i deres rolige sind første gang. Absolut ingen tidligere meditationserfaring er nødvendig; det er så let som at lytte til en afslappende historie med lukkede øjne. På en unik, meget tilgængelig og engagerende måde, fremmer de guidede meditationsrejser bedre sundhed og velvære på spændende og interessant vis; meditation, der forfører!

Sådan fungerer begivenheden

Efter en velkomst fra værten, introduceres deltagerne til 16 destinationer, de kan rejse til på en guidet meditationsrejse. Disse inkluderer fantastiske steder såsom Secret Garden, Lost City, Deep Ocean, Mountain Refuge, Desert Oasis og Blue Lagoon. På demokratisk vis bliver der via Zooms afstemningsfunktion stemt om, hvilken destination gruppen skal rejse til. Derefter lukker de øjnene og rejser ud på deres eventyr og nyder alle velværefordelene ved meditation undervejs.

Læringspointer

Selve meditationen har mange velkendte psykologiske fordele. Herunder stressreduktion, afslapning, genopladning, klarhed i tankerne samt forbedret humør og en generel følelse af at være bedre rustet til at håndtere livets op- og nedture.

Meditainment-bibliotek

Hvorfor ikke tage denne begivenhed skridtet videre og tilbyde online adgang til Meditainment-biblioteket for en vidtrækkende og vedvarende øget velfærd hos dine medarbejdere.

Livstidsadgang til et online bibliotek med 34 guidede meditationer kan gives til enkeltpersoner direkte via en webbaseret administrations- og rapporteringsportal eller fra en virksomheds intranet. Læs mere fra producenterne af Meditainment; Wellmind Health.

Anmod om et tilbud