Win it in a Minute - Remote

Nervepirrende 60-sekunders holdkamp

30 minutter - 2 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
10 - Ubegrænset

Om

Win-it-in-a-minute-remote er fuld af spænding og nervepirrende øjeblikke, når hold kæmper mod hinanden i en serie af 60-sekunders udfordringer. Før begivenhedsdagen får deltagerne en kort liste over husholdningsartikler, de skal have til rådighed til udfordringerne. En facilitator vil derefter virtuelt guide dine fjernarbejdere gennem hver udfordring, inden holdene, virtuelt, deles op i for at øve og tildele roller. Derefter samles alle holdene igen i ét stort, virtuelt, rum for at se de endelige resultater og grine undervejs.

Læringspointer

Denne interaktive og energiske aktivitet har også fremragende fordele i forhold til udvikling af kommunikationsevner og holdstrategier. Win-it-in-a-minute-remote er inkluderende og har vist sig at øge den individuelle moral, når holdmedlemmer lærer hinanden at kende uden for det sædvanlige arbejdsmiljø. Det åbne format gør det muligt for alle at deltage og byde konkurrencen velkommen, når det handler om at blive win-it-in-a-minute-mestre!

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Anmod om et tilbud