Tree-Mend-Us

Oplev stedet for at plante et træ!

2 - 4 timer
Udendørs
Samarbejde
8 - Ubegrænset

Om

Tree Mend Us er en ud og om sonderende udfordring, hvor holdene gennemføre en række sjove udfordringer, miljømæssige quizspørgsmål, foto udfordringer, såvel som, ungt træ jagt og virtuel eller fysisk træplantning. Denne øko skattejagt er en sjov og motiverende aktivitet, der forener teams med konkrete resultater! Tree-reparere-os kommer til live med vores højteknologiske skattejagt app Go Team .

Bevæbnet med en gylden spade, bakke træer og en flok spor, er teams udfordret til at opspore pre arrangeret placeringer. Deltagerne fejre succes ved at plante træer i områder, hvor de er værdsat.

 

Læringspointer

Teams er afgørende for makeup af en organisation. Ethvert individ spiller en afgørende rolle i, hvordan en virksomhed fungerer, hvordan den opfattes, og hvor stor succes det kan i sidste ende blive. Gennem denne praktiske sjov teambuilding oplevelse, enkeltpersoner mindet om deres enestående rolle i det store billede af en virksomheds struktur og betydningen af den enkelte.

CSR-udbytte

Tree-Mend-Us blev udviklet specielt med CSR i tankerne, og det er ikke bare om at gøre en positiv indvirkning på miljøet med plantning af træer. Miljø quizzer også forbedre deltagernes viden og bevidsthed, udløser dem til at overveje yderligere om den indflydelse, de gør på planeten i deres daglige liv.

Som en ekstra bonus, miljø fokuseret B1G1 velgørende organisationer kan indarbejdes i den begivenhed for en endnu bredere og større indvirkning.

for at se, hvordan andre aktiviteter kan bruges i en CSR sammenhæng du besøge vores CSR side her ved hjælp af knappen nedenfor og udforske linkene til de teambuilding opført.

Se CSR teambuilding aktiviteter

Miljø fokuseret B1G1 velgørende organisationer kan indarbejdes i begivenheden for en endnu bredere og større indvirkning.

 

Related Testimonial

Vi ledte efter en aktivitet, der ville påvirke vores team og vores lokalsamfund. Tree Mend Us har ikke kun påvirket vores lokalsamfund positivt, det har også haft en enorm indflydelse på vores medarbejder. Det krævede klar kommunikation, samarbejde og tillod vores medarbejder at værdsætte hinanden på en mere positiv måde og dannede nogle varige minder og obligationer.

Heller Machine

Anmod om et tilbud