Velgørenhed

Virksomhedernes sociale ansvar hjælper både modtagere og givere, og kan være med til at bidrage til en bedre selvforståelse og kultur blandt de ansatte.

social responsibility giving back

At give som en gruppe, giver mulighed for større indflydelse end hvis man giver alene. Virksomheder har en unik mulighed for at give kollektivt - gennem programmer, mentoring, uddannelse eller støtte. Det kan være enormt givende at give, og mange steder kan have stor glæde af at lade de ansatte bidrage til ting der ikke direkte vedrører bundlinjen. Ved at samles om at give, kan medarbejdere finde positive aspekter i deres kolleger, i det velgørende arbejde de gør, og den effekt det har for de mennesker de hjælper.

Ved at lade medarbejderne indgå i programmer der handler om at hjælpe andre, får virksomhederne et stærkt værktøj til at træne samarbejde, fælles engagement og positivt mindset. Velgørenhed kan også være med til at gøre teambuilding virkeligt: hvis der er et konkret udbytte for andre, så giver det en endnu større følelse af dedikation og energi. Man arbejder ikke kun for egen vinding, men for det fælles bedste og for at hjælpe med noget konkret.

Catalyst har mulighed for at inkorporere velgørenhed i vores portefølje af programmer, kurser og øvelser. Vi samarbejder med B1G1, der har en lang række projekter man kan støtte i forbindelse med teambuilding. Kontakt os, og hør om hvordan du kan gøre teambuilding socialt ansvarlig.

Tag et kig på vores udvalg af teambuilding aktiviteter.
Har du brug for hjælp til at træffe den rigtige beslutning?

Kontakt os

Related Articles