Verdens første 24-timers skattejagt

Udgivet den 13. dec. 2016 af Esther Daniel

Markering af verdens første 24 timer virksomhed skattejagt, Catalyst Global partners - det største internationale netværk af corporate teambuilding fagfolk - kom sammen i sidste uge for at give tilbage til community gennem deres Corporate Social Responsibility (CSR) event Go Give.

Go Give blev udviklet af Catalyst Global for at give en teambuilding løsning, der kunne også maksimere glæden ved at give, gennem at give sammen.

“ Udnyttelsen af en give koncept gennem en konsekvent og ægte CSR-program er en vind-vind løsning,” sagde Esther Daniel, marketingchef hos Catalyst Global. “Fordelene går ud over glæden ved at give, når medarbejdere deltager i en organiseret give program, der normalt ere n lære- og engagement som en gruppe.”

Arrangementet startede 06.00 den 12. december i Auckland New Zealand og endte 24 timer senere i Mount Manganui, New Zealand.

Efter solopgangen, var 52 teams på tværs 40 lande mødt om morgenen til en spændende skattejagt, der havde kamp mod uret og hinanden for at gennemføre så mange checkpoint udfordringer som muligt.

Disse checkpoint aktiviteter omfattede foto udfordringer, spørgsmål, video udfordringer og meget mere. Hver udfordring var forbundet til visse B1G1 projekter, så holdene kunne vælge et projekt, de ønskede at give efter afslutningen af hver aktivitet.

Samlet set rejste begivenheden 152,013 indvirkninger for at understøtte forskellige initiativer på tværs af lande som Thailand, Bangladesh, Malaysia, Indien, Moldova, Nepal, Malawi, Kenya, og Peru for at arbejde med at give næring, medicin og uddannelse til udsatte grupper, planlægning af træer, levere symaskiner til kvinder, kyllinger til familier, og vandingssystemer til landsbyer.

Præmier blev tildelt på tværs af tre kategorier, med Irland navngivet som det overordnede vindende hold, Indien som den vindende partner, og Dubai med den højeste pligt - som alle doneret deres gevinster tilbage til B1G1 projekterne.

Endvidere alle de deltagende hold gik med i en lodtrækning om at vinde en plads til en af deres ansatte, for at deltage i den kommende B1G1 Studietur til Cambodja. Team Up Events, valgte New Zealand som det vindende partner.  Team Up Events NZ meddelte, at salgschef Joanna Hall vil repræsentere deres hold og Catalyst Global i Cambodja i januar. Det er en passende præmie for en person, der har hovedfag på universitetet i Asienstudier med fokus på Sydøstasien og Cambodja.

“ Jeg er spændt og stolt over at være Catalyst Team Building netværkets ambassadør på denne tur. Tak til Catalyst Global for denne mulighed, "siger Hall, og tilføjer: “mulighed for at gøre en forskel og at se effekten af vores indsats på vegne af Catalyst Global Network vil være enormt givende!”

Ud over at give tilbage til det globale community, Go Give event har også bragt partnerne i Catalyst Globalt netværk endnu tættere sammen, gør verdens top teambuilding eksperter stærkere end nogensinde før.

Alle casestudier