Go Team - Go Give

Have det sjovt samtidig med at give

1 - 3 timer
Indendørs og udendørs
Konkurrence / Samarbejde
8 - Ubegrænset

Om

Brug en tablet, og Go Team app teams visningen checkpoints for at vælge et give projekt. Den unikke Go Team 'follow pil "guider hold til deres valgte waypoint. Ved ankomsten deltagerne arbejder sammen om at fuldføre GPS-udløst udfordringer, herunder spørgsmål, kryptiske spor, fotografiske kriterier og tidsbestemte opgaver. Succes fører til at påvirke det valgte "at give projektet«. Holdet flytter derefter på en anden destination og en anden udfordring.

Opdateringer, feedback og scores holdes i realtid som teams fremskridt gennem deres fantastiske race af at give. Tilbage derhjemme base, er hvert hold overvåget og kan modtage bonus missioner på centrale punkter i deres eventyr, som kan give til et samlet projekt. The Go Team kreativ platform henvender sig til alle evner og terræn typer. Go Team deltagerne kan blive udfordret til at tage på travle byer, ru stier, skovområder eller endda vandmasser.

Ansøgninger om Go Team - Go Give er grænseløs - medarbejderengagement, uddannelse af personale, produktlanceringer, marketing & kampagner, orienteringer, eller indsamling feedback. Se mere af din konference placering, udforske specifikke læringsresultater, have det sjovt og energize dit team, mens påvirker liv rundt om planeten.

Læringspointer

Go Team - Go Give genererer venskabelig konkurrence blandt holdene, samtidig fremme samarbejdet blandt hele gruppen, mens de arbejder hen imod et fælles mål - at give stød!

CSR-udbytte

Forestil dig, hver gang du har deltaget i et corporate team building aktivitet, en sulten barn får også et måltid ... eller nogen fik adgang til livreddende vand ... eller et træ fik plantet ...

B1G1 er en Social Enterprise og non-profit organisation med en mission om at skabe en verden, der er fuld af give. I modsætning til konventionelle hvorpå man kan give modeller, B1G1 hjælper små og mellemstore virksomheder at opnå mere sociale konsekvenser ved at indlejre give aktiviteter i deres daglige virksomhedsdrift at skabe unikke give Stories. Hver virksomhed transaktion (og som et resultat, din daglige aktivitet) kan påvirke liv fra så lidt som blot 1 cent

Go Team -. Gå Giv integrerer seemlessly med B1G1 give projekter. Forud for hændelsen vi hjælpe dig med at vælge B1G1 projekter for dit team at give til og baseret på dine ønskede læringsresultater udvikler en trail og en række udfordringer, der passer til din gruppe.

Related Testimonial

Vi nød virkelig Go Give. Go Team-aktiviteten var sjov og vi lo meget. Jeg føler at vi alle lærte hinandens styrker lidt mere, hvilket er godt. Langt det bedste aspekt var muligheden for at give til velgørenhed sammen. Jeg anbefaler stærkt Go Give.

Cervello

Anmod om et tilbud