Building A Dream

Bygge en cykel og hjælper et barn i nød

2 - 3 timer
Indendørs og udendørs
Samarbejde
24 - 200

Om

Holdene løse sjov og aktiv problemløsning udfordringer og gåder for at "tjene" værktøjer og dele til cykler til deres hold. Når holdene har nok ressourcer, de begynder den udfordrende opgave at skabe en effektiv forsamling proces til at producere en række forskellige cykler i en begrænset tid. Strenge kvalitetsstandarder pålægges med formel kvalitetskontrol udførte kontrol.

Som den endelige frist tilgange, hold hjul deres kreationer til en "start" linje og forberede sig på at præsentere deres produkter og en kort kommerciel til de andre hold, der repræsenterer deres kunder.

Læringspointer

En ekstraordinær hold begivenhed, der skaber effektfuld læring og varige delte minder. Holdene lære at bevæge sig fra at konkurrere med andre hold til at samarbejde - deling udstyr, værktøj, bedste praksis, ekspertise og ressourcer -. Udvikle et kollektivt mål at producere det maksimale antal cykler fra tilgængelige ressourcer

CSR-udbytte

Gennemførte cykler er doneret til et udvalgt børnehjem bringe glæde til modtagerne og tilfredshed til skaberne.

Related Testimonial

Vores medarbejdere indså hurtigt, at denne aktivitet var en rigtig magnet. De havde sat sig for, at opnå et glimrende resultat på kort tid. Der var et stort smil på deres ansigter, da de vidste, at de gjorde en forskel.

AIA Group

Anmod om et tilbud