Community aktion - CSR team event

Udgivet den 27. sep. 2011

Dårligt stillede områder i Liverpool i EnglandTree Mend Us130 deltagere smøgede ærmerne op og fik at grave i en 'træplantning skattejagt' designet til at ånde liv i 11 byen websteder.

Sundhedspersonale på konference på Hilton, dannede 15 ivrige team som var parat til at tackle den udfordring, at plante over 130 træer på omhyggelige researchede steder alle inden for slående afstand til hotellet. Bevæbnet med murskeer, vandkander og favnen fuld af små træer, teamet mission er ‘at give tilbage til community.

Catalyst Teambuilding var ivrige efter at sikre at, Tree Mend Us har varig indflydelse. En stor del af tiden gik med at forhandle med lokale repræsentanter for at sikre størst værdig for vores kunder.

Al kredit til energien af denne gruppe der arbejdede sammen om at plante alle træer på en utrolig kort tidshorisont. Mange af de frivillige organisationer, de hjalp, må arbejde med begrænsede budgetter, men det personlige engagement af deres medlemmer har haft en fantastisk effekt på deres community og miljø. Skoler, Community-centre, Resident Associations and Feed The Homeless ordninger var alle meget taknemmelig for fundamentet denne opnået aktivitet.

Med et stigende fokus på relaterede teambuilding forespørgelser af CSR, Catalyst Teambuilding er forpligtet til at frigive flere team koncepter! Hold øje med vores community og miljø sektion for den fremtidige udvikling

For flere ideer til, hvordan andre aktiviteter i vores portefølje kunne hjælpe "at give lidt tilbage" kan du se her:

CSR - Corporate Social Responsibility

Alle casestudier