Team Torque

Konstruere en model bil

1 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence
40 - Ubegrænset

Om

Oplev en eksplosion af energi og kreativitet med denne dynamiske bil tematiserede teambuilding opgave. Delatgerne er spændt som en fjeder når de afslutningsvis afventer starten af første løb.

Teams skaber og konstruere deres biler ved at løse en række teamudfordringer. De designer og dekorere bannere til at heppe på netop Deres hold.

Så er det tid til ræs. Holdene er linet op til start. Når flagene vajer testes mekanikken og luften i raketten sender bilen ud startboksen. Vinderen, er den bil, der bevæger sig længst ned sporet!

Så start din team motor. . . . samarbejd. . . . og gør klar til race!

Læringspointer

Projektledelse og kommunikation er afgørende for at afslutningsvis blive hyldet som vindere. Løsning af en række mindre teambuilding opgaver belønnes med materialer der derefter skal bruges til at bygge med. Kreativitet og innovation er nødvendig for at designe et team slogan og teambanner. Selve finalen er en sjov, energigivende og motiverende oplevelse som forbedrer teamdynamik og skaber teams.

CSR-udbytte

Team Torque er velegnet til CR initiaties. Det har været brugt til at rejse penge til skoler, hospitaler og katastrofehjælp. Forud for begivenheden, kan holdene søge sponsorater til deres biler med provenuet går til den ønskede velgørenhed. I andre tilfælde, hold satse på de vindende biler, med vinderne donere deres gevinster.

Related Testimonial

Team Torque var elsket af hele vores personale og var en meget integreret del af vores teamudvikling. Jeg håber at planlægge en anden event med dig snart!

Wataniya Telecom

Anmod om et tilbud