Høj energi, sjov med Team Torque

Udgivet den 26. feb. 2015

En gruppe på 36 deltagere fra Microsoft i Irland, summede af spænding og grinede meget, da de motorede gennem opgaver, for at skabe en modelbil til dragracing finale

Holdet fra Microsoft deltog i en række udfordringer ved at sætte teamdynamik på en prøve, for at få deres team til at arbejde sammen om at lave en modelbil. Udnyttelse af projekt planlægning, fik de bygget bilen som et team og derefter kunne trække på deres kollektive kreative færdigheder, de designet og dekoreret bannere og reklamemateriale til at støtte og heppe på deres hold! Holdet bag Microsofts moral var ekstremt høj, de nød hvert minut med deres opgaver og udfordringer.

Teamet stod klar på startlinjen og når flagene fløj, designerede de mekanik pumpe til luft ind i raketten for at tvinger bilen i gang på startlinjen og ned i sporet.Microsoft deltagerne jublede på deres team med hurraråb og vinkede bannere og flag!

Et foto blev færdig!! Men i sidste ende, kunne der kun være en vinder og den bil, der kørte længest and og lige ud, blev erklæret som vinder.

Alle casestudier