Final Furlong - Online

Oplev spændingen, intrigerne og morskaben ved væddeløb

30 minutter - 1 time
Indendørs
Konkurrence
1 - Ubegrænset

Om

Final Furlong er en sjov virtuel oplevelse, der bringer holdmedlemmer sammen ved hjælp af vores unikke interaktive app. Dette giver holdmedlemmer mulighed for at knytte bånd og nyde spændingen ved hestevæddeløb uden at være fysisk til stede. Efter briefingen, der foregår gennem en videokonferenceplatform, vil alle blive inviteret til at se nærmere på vejledningen for væddemålene og spille gennem vores app. Derefter starter væddeløbene og sendes live via videokonferenceplatformen, så alle oplever den varme og turbulente hestevæddeløbsatmosfære.

For at forbedre dynamikken og holde energien flydende, vil vi også præsentere vores unikke ”Down the Hallway” og slutte det hele af med et sidste løb for at holde spændingen oppe uanset hvor du er!

Læringspointer

Denne aktivitet giver deltagerne mulighed for at opleve spændingen, intrigerne og morskaben ved hestevæddeløb uden at forlade det nuværende arbejdsmiljø. Samtidig kan de knytte bånd til deres kolleger. Final Furlong Remote bringer strategi, venlig konkurrence og kreativitet til live. Gennem denne ekstremt sjove holdoplevelse etablerer og styrker hold arbejdsforholdene.

Dette sjove program kan afholdes for at belønne fjernhold for deres hårde arbejde i uger, måneder eller måske år! Det har en meget inkluderende designramme, der kan forbedre teamwork og strategisk tænkning. Hold samarbejder om at udtænke strategier, der sikrer højst mulig gevinst, hvilket langsomt opbygger en stemning af venlig konkurrence. Dette virtuelle, engagerende hestevæddeløb stimulerer holdets motivation og moral og forbedrer holdets samhørighed.

Anmod om et tilbud