Final Furlong

Et væddeløb fuld af sjov

1 - 2.5 timer
Indendørs
Konkurrence
20 - Ubegrænset

Om

Programmet vil blive introduceret af din ”bookmaker”, der giver hvert bord deres første beløb at spille for. Nu har hvert hold en chance for at spille på resultaterne af forskellige løb; hesteløb, trav, hundeløb og måske endda kameler! Der er garanti for, at alle hold er underholdt under vejs. Final Furlong er en mulighed for dit hold for at knytte bånd uden for arbejdsmiljøet og samtidig nyde den fantastiske atmosfære, der er en del af væddeløbene.

Læringspointer

At bryde isen kan ofte være det sværeste, når man møder nye mennesker eller arbejder i et nyt team. Final Furlong får folk til at snakke, tænke og arbejde hurtigt sammen. Det har til formål at hjælpe holdmedlemmer gennem den akavede fase med at få folk til at føle sig godt tilpas i deres nye miljø, hvilket sikrer en øget deltagelsesrate og bedre resultater.

Holde afstand

physical distancing

Fysisk afstand

Denne aktivitet kan designes til at overholde retningslinjerne for fysisk afstand. Vi ændrer programmet for at undgå spilmaterialer og uddelingskopier, der skal sendes rundt mellem deltagerne. Og undgå alt, hvor du skal for tæt på! Vores dygtige facilitatorer vil være der for at guide dine deltagere gennem hele oplevelsen og sikre, at de ikke blot holder sig til social distanceringsprotokol, men at de samtidig har en god læringsoplevelse. Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til anbefalede fysiske afstand og dit team.


Anmod om et tilbud