River Runner

Indendørs bagvand rafting spil

2 - 3 timer
Indendørs
Konkurrence
20 - Ubegrænset

Om

En tema indendørs business spil, hvert hold fungerer som rafting selskab over for den udfordring at lede en kommerciel "første afstamning" ned en af verdens store floder. Montering af en flod ekspedition og se det igennem til en vellykket afslutning, er en omhyggelig balance af forskning, kundetilfredshed, sikkerhed og overskud - nøglerne til en vellykket præstation. Fuld størrelse flåder; padler og alle slags autentiske ekspeditionsudstyr skaber en imponerende kulisse til spillet, mens spektakulære videooptagelser giver en reel smag for spænding og udslip af sporten. Som med enhver målrettet aktivitet, for fristelsen ofre omhyggelig planlægning til fordel for 'at komme videre med arbejdet "vil ofte vise sig for stærk til at modstå. Mulighederne for gennemgang og relevant læring er enorme.

Læringspointer

Skjult i spillet struktur er kravet om at forstå karakteren af kundetilfredshed - både hvordan at værdsætte det, og hvordan man opnår det. Under planlægning og udførelse stadier, er hold bevidst leveres med mere information end en enkelt person kan håndtere, så effektiv informationsstyring er afgørende for at skabe det bedste resultat for kunderne. Deltagerne er også forpligtet til at balancere budgettet, for at sikre den bedste kundeoplevelse leveres, mens de resterende rentable.

CSR-udbytte

River Runner simulerer en kommerciel virksomhed, der opererer i en miljøvenlig miljø. Dybden af spillets struktur tillader spillet at være specielt skræddersyet til at udforske etiske spørgsmål såsom samfundstjeneste forbindelsesofficer, bevaring, ansvarlig praksis, ressourceforvaltning og socio-ecomonic turismens indvirkning på et skrøbeligt økonomi.

Related Testimonial

I denne energiske virksomhedssimulering var alle 10 medarbejder i hvert team fuldt engageret med at udfører forskellige funktioner, mens de arbejde sammen mod deres fælles mål. Trods af at være indendørs, var dette en utrolig realistisk oplevelse!

Microsoft

Anmod om et tilbud