The Phoenix Project

Hybrid Fønix-jagt

1 - 1.5 timer
Indendørs og udendørs
Konkurrence / Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

Projekt Fønix er en hybridbegivenhed, der gør det muligt for deltagere, der er fysisk til stede, at samarbejde med kolleger på fjernkontorer eller derhjemme. Holdene arbejder på at finde og låse kontrolpunkter op, så de kan hente 12 gyldne fjer og afsløre reden, hvor Fugl Fønix holder til. Deltagerne, der er fysisk til stede, tager rollen som ”jægere” på gaden, der bliver styret af en GPS-app. Deltagerne, der arbejder hjemmefra, er ”samlere”, der arbejder på at løse udfordringerne. Succeser afslører nye spor, hvorimod fejl kan kræve yderligere investering af ressourcer. Kun ved at arbejde sammen kan holdet gennemføre deres rejse og score point. Fleksible hold, der hurtigt kan tilpasse sig forskellige situationer og kommunikere på tværs af situation eller rolle, er med sikkerhed det vindende hold!

Læringspointer

Projekt Fønix er en sjov og engagerende teambuilding-aktivitet. For at få succes skal holdmedlemmer udvikle en fleksibel samarbejdsstrategi, der bedst udnytter den fysiske og virtuelle sammensætning af deres hold. Holddynamik og forståelse af roller kræves for at indsamle og dele information effektivt. Tiden er begrænset. Dét at bestemme, hvordan man maksimerer point uden at misse guldfjer, kræver klar kommunikation og samarbejde. Projekt Fønix er det ideelle program til at forbinde medarbejdere, der dels arbejde hjemmefra og er fysisk til stede på arbejdspladsen.

together apartRemote - Hybrid - Multilocation

This activity has been designed for face-to-face, remote, hybrid and multi-locational teams. If your team is working from home, in different regional office locations or in different countries ask us about the remote or hybrid version of this activity. Get in touch to find out how we can customise this experience for your team.

Anmod om et tilbud