Harmonica Harmony

Masse deltagelse I harmonika jam session

30 minutter - 1.5 timer
Indendørs og udendørs
Samarbejde
50 - Ubegrænset

Om

Blues Harmonica, hvilket udløste lyden af Deep South, er mere end blot et musikinstrument. I Harmonica Harmony bliver deltagerne guidet gennem en række sjove øvelser, der kulminerer i en masse harmonika jam session, der vil blæse blues væk og længe vil det blive husket.

Afhængigt af dit budget, kan du vælge fra vores Master Class option præsenteres af en erfaren, talentfulde blues spiller.  Meget mere end blot en konference energiser, Harmonica Harmony leveret af "den mest bemærkelsesværdige blues mand i sin generation", Eddie Martin har utrolige, varige resultater. Eddie er kendt som en af verdens førende blues guitarister, sangere og harmonika spillere i verden.

Startende med åndedrætsøvelser, introducerer Eddie holdet for deres instrumenter, og går videre til det grundlæggende i blues harpe. Øvelsen sætter hastighed op eftersom dine folk bliver mere og mere dygtige.Snart vil de spille blues sammen som et hold og drømme sig væk med de smitsomme rytmer some et ustoppelig godstog der kører syd gennem Mississippi-deltaet. Ved den tid, vil holdet blive aktiveret og opstemte – de kan nu spille blues.

Alternativt vil vores interne facilitatorer puste nyt liv og energi i din gruppe som bliver guidet gennem en række aktiviteter og udnytter musik notation for at lære dem at harmonisere og spille blues i en enkel, men effektiv måde.

Som en souvenir af sessionen vil holdets medlemmer tage deres harmonika med hjem –disse kan blive branded med dit firmas logo eller konference tema.

Læringspointer

Harmonica Harmony er en høj energi oplevelse, der bogstaveligt, blæser væk opfattede begrænsninger for at bevise, at med teamwork, god kommunikation og tro, alt er muligt. Det forvandler teams ved at strække personlige grænser, åbne sind, og bringe individer sammen i en unik og overbevisende måde, der vil blive husket længe

 

Related Testimonial

Wow! Hvilken forfriskende aktivitet. Et højdepunkt på vores konference. Det efterlod alle inspireret og aktiviseret.

Accenture

Anmod om et tilbud