Haka Action

Udnytte styrken af den hellige maori dans.

10 - 20 minutter
Indendørs og udendørs
Konkurrence / Samarbejde
8 - Ubegrænset

Om

Dette er aktiviteten hvor den traditionelle skattejagt bliver løftet til nye højder. Delt i teams guides i rundt imellem 100 forskellige missioner i byens gader eller i området hvor i end måtte være. I skal samtidigt løse en række udfordrende kreative missioner. Disse missioner er fordelt i forskellige kategorier Såsom: Photosafari , Gåder, Video missioner, Poster og meget meget mere. Hver mission sendes via mobil og løsninger billeder mm. returneres til hovedkvarteres via vores helt egen App. Vi følger scoren live og holder deltagerne undrettet

løbende. Teambuilding Aktiviteten afsluttes med et præmie overrækkelse hvor videorne vises sammen med dagens photo. En sikker succes der kan skræddersyes.

Læringspointer

Desuden, på grund af det modulære design, kan øvelserne derefter genindføres og praktiseres i mindre tidsintervaller under hele konference, med det formål hvis du vil have dine delegerede skal have fornyet fokus og energi.

Dit team bliver udstyret med både viden til at udføre de teknikker og en specialdesignet, trin for trin flipbog der beskriver Head to Toe teknikkerne. Denne flipbog, giver de delegerede muglighed for at tilføje øvelserne i deres dag-til-dag rutine, det er således en af de mest værdifulde konference foræring, de nogensinde vil modtage!

Related Testimonial

Haka Action fik alle op på deres tæer, energiske, griner og smilede.

Roche

Anmod om et tilbud