Go Team Wellbeing

Sjov, engagerende holdaktivitet for fjernteams med fokus på sundhed og velvære

30 minutter - 1.5 timer
Indendørs
Konkurrence
4 - Ubegrænset

Om

Go Team Velvære er en sjov, engagerende holdaktivitet specifikt designet til at hjælpe deltagerne med at forbedre deres evne til at tilpasse sig hyppige ændringer og skabe en kultur for kontinuerlig læring på arbejdspladsen.

I løbet af aktiviteten gennemfører deltagerne sjove udfordringer med fokus på velvære. Udfordringerne i Go Team Velvære er sjove, medrivende og mest af alt effektive. Opgaverne er specifikt designet til at fokusere på en række emner forbundet med velvære. Eksempelvis praktiske ideer, som deltagerne selv udvikler, til en sund diæt, kropsholdning og bevægelse, forbindelse med naturen og vigtigheden af at tage timeouts i løbet af dagen for at øge energiniveauet. Aktiviteterne findes i forskellige stilarter, nogle passive, nogle aktive og kan designes specifikt til at matche kapaciteten i din gruppe.

Ved hjælp af vores prisvindende Go Team-app kan deltagerne deltage sammen som en gruppe enten på jeres kontor, konferencested eller valgt sted udendørs. Go Team Velvære er også tilgængelig for teams, der arbejder hjemmefra. I vores online version for fjernteams inviteres deltagerne til aktiviteten med en QR-kode og klare instruktioner om, hvordan man downloader appen og går ind i spillet. Deltagerne forbinder til øvelserne via video og konfererer med større grupper, der samarbejder om aktiviteter som ét team. Vores facilitator vil være online for at guide deltagere gennem programmet og føre en feedback-session efterfølgende.

Læringspointer

Nu, mere end nogensinde før, har vi brug for at være åbne og forbedre vores evne til at tilpasse os ændringer og skabe en kultur for kontinuerlig læring på arbejdspladsen. Forbundethed, kreativ forretningstænkning og mental fokus og koncentration er afgørende. At udvikle følelsesmæssig intelligens, fysisk og mental sundhed, øge lykke og have en omsorgsfuld holdning til ens omgivelser er afgørende for alles velbefindende. Go Team Velvære hjælper dine holdmedlemmer med at udvikle og forbedre disse kvaliteter.

Go Team Velvære er specifikt fremstillet for at hjælpe med at oprette et ”følelsesmæssigt intelligent kontor” og til at opretholde højtydende teams. De færdigheder og den viden, som deltagerne får, vil hjælpe dem både på arbejdet og i deres personlige liv og vil have en varig effekt efter begivenheden. Go Team Velvære træner deltagerne i, hvordan man udnytter deres styrker til gavn for hele holdet. Holdmedlemmer udvikler færdigheder til gnidningsløs og positiv kommunikation med kolleger. Programmet hjælper dem med at skabe et positivt, følelsesmæssigt miljø og dermed lette at udføre effektive arbejdsprocesser. Go Team Velvære hjælper dine holdmedlemmer med at være mere selvsikre, rolige og energiske. Det opfordrer dem til at fokusere på det faktum, at de er skabere af deres livsstil og fremtid.

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Anmod om et tilbud