Essence of Excellence

Holdene udvikler og markedsføre en duft

1 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence
4 - Ubegrænset

Om

"Signatur dufte" er big business. Men bag de blanke annoncer er hold af professionelle alkymister, der eksperimenterer med alle mulige eksotiske ekstrakter at fange essensen af ​​deres kendis endorsers.

Essence of Excellence placerer teams i denne krævende rolle, præsentere en udfordring at skabe og blend en individuel duft, der appellerer til et bestemt målgruppe

parfumerivarer er et følelsesladet forretning.; hold vil arbejde hurtigt og effektivt, omhyggeligt at vælge ingredienser med en række stemninger og karaktertræk. Succesfulde hold vil forstå verden fra deres kundens perspektiv, der sigter mod at producere både en ny duft og en tilhørende målrettet markedsføring kampagne til en stram deadline.

Efter at have lært de grundlæggende teknikker i parfumer, hold blend base, midt og top 'noter' for at skabe en klar-til-slid duft. Essence of Excellence er på ingen måde begrænset til kvindelige dufte; nogle hold skal arbejde med unisex og mandlige kundeprofiler.

Placeret som en breakout session eller aftenunderholdning, Essence of Excellence giver en sjov sammenhæng at udforske virksomhedens værdier og kundetilfredshed, netværk eller forbedre holdet kommunikation. < /p>

Læringspointer

Kunden er altid i centrum i dette udfordrende aktivitet. Holdene er forpligtet til at forstå de følelser og motivationer i deres målgruppe for at fange sin essens med en skræddersyet duft og en kreativ brand. Under processen deltagernes egne opfattelser er også undersøgt, opbygge relationer inden for hver hold, mens der viser, at vi hver opererer fra vores egen unikke og gyldig model.

Related Testimonial

Det er længe siden jeg har tænkt på min bedstefars pibe. Betydningen af dette blev tydeligt under denne unikke tankevækkende aktivitet. Det var spændende og jeg tænker stadig på, hvordan mine synspunkter adskiller sig fra andre på grund af kultur og baggrundsoplevelse. Indtil mit valg af ord er brug af metaforer.

Price Waterhouse Coopers Services Limited

Anmod om et tilbud