Ny parfume aktivitet for Miss World China 2012

Udgivet den 12. sep. 2012 af Mark Davenport

Acewood, vores partnere i Beijing, der for nylig designede et uddannelsesprogram for 40 håbefulde kinesiske Miss World. Catalyst Global har den misundelsesværdige opgave at levere integreret teambuilding aktivitet. I optakten til det kinesiske festspil, har vi sat vores nye duft skabelse events"Essence of Excellence" gennem sin endelige test. Muligheden for at give en teambuilding aktivitet for potentielle Miss World gav os den perfekte affyringsrampe for dette spændende nye produkt.

Catalyst Global Direktør Mark Davenport fløj til denne event, hvilket blev særdeles godt modtaget af deltagerne. Arbejdede i 6 hold, alle pigerne fik "Hånd på" med vores skræddersyede parfume skabelse kits. Efter en kort indsigt i parfume forretning, præsenterede Mark hvert team med et bogstav for at skabe og blende på individuel duftstof, appelleret til en given målgruppe. Miss World dommerne, bedømte ikke kun på teamwork, men også om hvor godt team forstår deres kunder ved at kombinere top, midten og bund noter for at skabe den perfekte essens.

“Jeg var meget imponeret over kvaliteten af duften som deltagerne producerede, faktisk så godt, at de alle tog en prøve med hjem. Det er værd at huske at Miss World, Essence of Excellence er ikke kun for glamour piger. Ved at kombinere den unikke kombination af ingredienser i vores skræddersyede team kits, kan der skabes mandlige, kvindelige og friske unge unisex dufte.

At skabe et duftstof er en meget interessant og interaktiv proces, Jeg ville have nogen tøven med at anbefale dette.I alle vores test spil, har vi modtaget en massiv tommelfingeren op fra drengene.

Med hensyn til at knytte dette til en forretning, så er det vigtigt at bemærke, at denne øvelse virkelig skubber teamet til at lave følelsesmæssigt forbindelse til deres kunder. Der er ikke mange teambuilding oplevelser derude som denne.“

Mark Davenport afslører mere om Essence of Excellence

Uanset om du har brug for en meget engagerende konference energiser, et middel til at udforske kunde engagement eller en unik efter middag events, Essence of Excellence er nu tilgængelig gennem alle vores regionale partnere over hele verden. Når festlige sæsonen nærmer Essence of Excellence Kunne være den magiske ingrediens til sparke igang din julefrokost.

Klik her for at læse mere om Essence of Excellence

Alle casestudier