Team Building for Hybrid Teams

Der er en ny norm for vores måde at arbejde på. Mange mennesker kan arbejde eksternt - i hvert fald noget af tiden. I organisationer hvor fjernarbejde er en mulighed, udvikles en hybrid teamstruktur. Et hybridteam er et team, der har nogle mennesker, der arbejder hjemmefra, og nogle, der arbejder fra et eller flere kontorsteder. I store organisationer består hybridteams ofte af medarbejdere, der arbejder på kontorer, men organisationens arbejdspladser kan være i forskellige byer og endda forskellige lande!

Disse teambuilding-aktiviteter imødekommer en blanding af hybridteams. De er designet således, at de, der arbejder i det samme fysiske rum, har mulighed for at udnytte alle fordelene ved at interagere ansigt-til-ansigt, hvad enten fysiske distanceringsregler gælder eller ej. De er også designet specifikt til at tage hånd om én eller flere medarbejdere i teamet, der arbejder fra et andet sted, hvad enten det er fra et separat kontor eller hjemmefra. I nogle tilfælde vil de have forskellige roller og ansvar, og andre gange vil de være de samme, som hvis de var i det samme fysiske rum. Som resultat heraf, efterligner de en rigtig hybridteamsituation og er en fantastisk måde at forbinde, grine og forbedre hybridteamdynamikken.

Hybridteams varierer i fleksibilitet. Nogle medarbejdere har fuld selvstyre til at bestemme hvor og hvornår, de arbejder. Det er dog stadig almindelig praksis for medarbejdere at arbejde lignende timer og være forpligtet til at arbejde fra kontoret et vist antal dage om ugen eller måneden.

For at være effektive, ledes hybridteams af kompetente ledere, der sammen med teamet etablerer en gennemsigtig protokol for engagement og klare retningslinjer for kommunikation. Fælles kultur, teamdynamik og menneskelige kvaliteter som empati når langt i forhold til at skabe effektive hybridteams. Regelmæssige møder over en videokonferenceplatform og regelmæssig kommunikation er vigtigt for at fremme samarbejde og fælles kreativ tænkning. Hvor det er muligt, er det også vigtigt, at holdene kan mødes ansigt-til-ansigt fra tid til anden.

Vi har også en række hurtige icebreakers og energiske øvelser, som du kan bruge til at holde dit hybridteam motiveret og engageret. Kontakt os, vi deler gerne nogle ideer med dig.

Leder du efter noget andet? Tjek Søg Teambuilding Event

Har du brug for hjælp til at beslutte dig? book et online møde og bliv inspireret.

Kontakt os