Summit Challenge

Stræben efter bjergtoppen

1 - 1.5 timer
Indendørs
Konkurrence
4 - Ubegrænset

Om

Guidet af den specialbyggede app, agerer holdene ekspeditionsteam på en rejse på flere niveauer. Gennem sjove og engagerende udfordringer tjener holdene point og kravler gennem forskellige niveauer – og forskellige roller. ”Klatrerne” og ekspeditionslederen skal kombinere deres forskellige oplysninger og instruktioner. Det ultimative mål er at rejse med succes fra Base Camp til bjergtiden - og naturligvis tage et teambillede på toppen. Summit Challenge kan tilpasses til at omfatte virksomhedsspørgsmål.

Læringspointer

At agere et virtuelt ekspeditionsteam i en sjov, men tidspresset, simulering hjælper hold med at udforske de nye regler for engagement og blive mere effektive virtuelle holdspillere. Effektiv kommunikation, hurtig beslutningstagning og strategisk planlægning omkring Risk vs. Reward er også vigtige læringsresultater. Den fælles fjernoplevelse af kreativitet og et fælles fokus på det endelige mål – toppen af bjerget, er en oplevelse, der kan overføres direkte til arbejdssituationer.

CSR-udbytte

Spørg om den effektfulde CSR-komponent, der kan føjes til din Summit Challenge-aktivitet.

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Related Testimonial

I want to thank you so much for the Summit Challenge Virtual Teambuilding session. It was very very enjoyable and engaging. We also liked the touch at the end with the charity support, very nice. Please pass on my thanks to your whole team of facilitators too, it was our pleasure to attend this session.

Adam Masters
L’Oreal Asia Pacific

Anmod om et tilbud