Outbreak - Defeat the Virus

Kan dit team løse gåderne og sammen udvikle modgiften der redder menneskeligheden?

1 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence
12 - Ubegrænset

Om

Outbreak stiller deltagerne overfor en mystisk metalkasse, der rummer nøglen til at stoppe et udbrud af en ny, syntetisk virus. Kassen rummer modgiften på den virus der hærger verden, men videnskabsfolkene der skabte den blev selv ramt af virussen. Virussen gør folk ude af stand til at arbejde sammen, så videnskabsfolkene låste modgiften inde i kassen, og lavede en række svære gåder, som holdene er nødt til at løse for at redde verden. Det er et kapløb mod tiden.

Outbreak har sine rødder i Escape Rooms, hvor hold skal løse gåder for at slippe ud af et rum. I Outbreak er det vendt om: gåderne åbner op for kassen, hvor der indeni er endnu flere mysterier og udfordringer. Outbreak kræver hurtig tænkning, kreativ problemknusning og koordineret samarbejde i grupperne. Opgaverne kan løses i parallel, så den grupper der bedst forstår at udnytte sine ressourcer, bliver hurtigst færdig.

Outbreak udbydes i Danmark gennem Escape Room-specialisterne www.timequest.nu

Læringspointer

Outbreak sætter deltagerne i en anderledes kontekst end deres normale arbejde og kræver at de tænker på nye måder, og samarbejder effektivt. Det giver en konkret forståelse for hvor vigtigt det er at lytte til sine holdkammerater og hvor essentielt det er at kommunikere klart og tydeligt.

Deltagerne får følelsen af at være et hold der kæmper mod tiden, og det er kun ved at lade alle på holdet byde ind med deres styrker og kompetencer at holdet klarer opgaven på den afsatte tid.

Anmod om et tilbud