Island Survivor

Kan dit hold overleve længe nok på øen til at blive reddet?

1 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

Holdene er strandet på en ø. For at flygte skal de få øje på et passerende skib og sende det et signal. Mens de venter, skal de tilpasse sig ølivet for at overleve.

Øen, der er repræsenteret på en tablet, er opdelt i ni zoner. I hver zone står de overfor en række udfordringer med fokus på forskellige aspekter af overlevelse på en øde ø. Herunder vand, vejr, førstehjælp, bygning af ly, signalering og lignende. Objekter skyllet op på kysten hjælper dem med at løse udfordringerne. At gennemføre udfordringerne med succes vil give dem vigtige overlevelsesevner.

Holdene skal tilegne sig tilstrækkelig viden om hvert aspekt for at overleve. For meget tid i en zone, og de mister tid til at få viden om andre overlevelsesteknikker. For lidt tid, og de vil ikke få den vigtige viden, de har brug for. Når de forlader en zone, kan de ikke vende tilbage.

Til sidst opdager holdet navnet på skibet, og hvornår det skal passere. Succesfulde hold signalerer til skibet og reddes. Holdet med flest point udnævnes til vinder.

Læringspointer

For at overleve skal holdene udvikle en strategi og anvende den med fleksibilitet. At vide hvornår man skal flytte til den næste zone, og hvornår man skal blive hængende, kræver aktiv kommunikation og fælles beslutningstagning. Holdene har det sjovt, mens de lærer at lære sammen og får viden om ægte overlevelsesfærdigheder. Begrænset tid og ressourcer sætter holddynamikken på prøve og udfordrer dem til at se muligheder. Hver zone tillader tildeling af opgaver til specifikke teammedlemmer, så de kan spille efter deres styrker til den samlede fordel for holdet. Island Survivor er fleksibel i sin tilgang til deltagerne og deres læring, og den er designet til en times session eller et mere dybtgående holdudviklingsspil over 3 timer.

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Anmod om et tilbud