Integrity

Explore values in a sequence of engaging challenges.

1.5 - 2 timer
Indendørs og udendørs
Konkurrence
10 - Ubegrænset

Om

Deltagerne arbejder intens mod en deadline på op til 100 minutter, teams af 5-8 personer løser en række gåder og med kun 20 minutter til at løse hver opgave bliver alle kommunikation, ledelse og teamwork testet ultimativt. I modsætning til almindelige problemløsningsøvelser, bryder Integrity på nye måder at indføre en revolutionerende ny dynamik, hvor holdet score points på deres præstation!

Ved starten af hver opgave sætter en frivillig dommer sig tilbage fra det tidligere hold for at overvåge det nye hold. Når tiden er opbrugt, giver dommeren holdet points efter syv præstationskriterier. Derefter giver holdte points til dommeren. Hvert hold har også fem 'Integrity sten' til at uddele til dommere efter eget valg. Efter en rotation af fem fysiske udfordringer, tæller holdene deres samlede hårdt tjente points og samlede 'Integrity sten’ sammen og vinderne bliver afsløret.

Læringspointer

Udforsk holdets værdier og holdninger i dette indlevende og gennemtænkte spil med en række af udfordringer. Integrity tilbyder en engagerende platform, hvor deltagerne analyserer deres kommunikationsevner, lederskabspotientiale og fremhæver individuelle personlighedstræk.

Udnyt holdets kreative tankegang i op til 100 minutter. Handelsmetoder, som gradvist afsløres gennem spillet, opfordrer deltagerne til at se verden ud fra deres kollegaers, kunder og leverandører øjne.

Integrity udnytter muligheden i at udvikle sig i et sikkert miljø, hvor man kan skabe passende adfærd, undersøge virksomhedskulturen, skabe proaktiv diskussioner og holdbare beslutninger udarbejdet i fællesskab. Integritet en værdi, som vi alle stræber efter. At skabe overskud både for virksomheden og i mellem kollegaerne er vigtigt for et fremtidigt sundt miljø.

CSR-udbytte

Det geniale, taktile opgaveudstyr til 'Integritet' er håndlavet på værksteder, der tilbyder lønnet beskæftigelse for mennesker

Team Assessment Tool Logo

Team Assessment Tool

Så er der endelig et produkt der er skabt til at facilitere relateringen af post-event læringerne. For at forstærke og strukturere lærings pointerne fra jeres teambuilding aktivitet har vi udviklet dette lærings værktøj der er designet som en app med en justerbar backend. Ved at bruge Team Assessment Tool vil i opleve en endnu bedre udnyttelse af jeres kulturelle fordele samt få en måde at strukturere de bløde indsatsområder

Find Out MoreAnmod om et tilbud