Heroes of Troy - Online

Byg et mytologisk drømmehold

2 - 3 timer
Indendørs
Konkurrence
12 - Ubegrænset

Om

Trojanske Helte - Online er et webbaseret strategisk forretningsspil designet til hold, der arbejder eksternt. Deltagerne deltager i spillet via et videokonferenceværktøj. Deltagerne kastes straks ned i en mytologisk verden fra oldtiden lige før den berømte trojanske krig. Temaet er den velkendte kærlighedshistorie om Paris og Helen af Troja fra græsk mytologi. Deltagerne ledsager hovedpersonerne på deres flugt til Troja. Deres mål er at ankomme så hurtigt som muligt og med så mange soldater i sikkerhed inden for de trojanske mure. Hold bearbejder og diskuterer information, der gives i små grupper. De beslutter sig for vinderstrategien, vælger det bedste hold af helte og den optimale vej til Troja. Situationer ændrer sig i hele spillet, der kræver, at holdene tænker fleksibelt og fokuserer på fælles beslutningstagning – og så under tidspres!

Læringspointer

Trojanske Helte - Online er et sjovt strategisk spil, der kræver samarbejde, god kommunikation og taktisk tænkning. På baggrund af det mytologiske tema, konkurrenceprægede udfordringer og tidspres, skal holdene forbedre og udvikle færdigheder, der er egnede til at arbejde eksternt. Fleksibel planlægning er et must, da holdene konstant tilpasser sig skiftende forhold. Trojanske helte - online kan bruges som et træningsredskab til eksterne hold med evaluering af teamwork bagefter eller som et helt underholdende program med det formål at netværke, socialisere og integrere deltagere i en afslappet atmosfære.

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Anmod om et tilbud