Haunted House

Udslip dette virtuelle hus med spøgelsesagtig sjov

1.5 - 2 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

Natten falder på. Stien for dine fødder fortsætter ind i en mørk skov. I det fjerne er der lys fra et hus. Alvorlig, hypnotisk musik strømmer ud fra kælderen og ud i natten. Mens du nærmer dig, åbner porten sig, døren knirker mens den åbner sig og byder dig ind. Din gruppe træder over tærsklen, og døren smækker i. Du er fanget. Du opdager, at et af dine holdmedlemmer kan kommunikere med de døde. Dette er dit teams Ghost Whisperer, som er blevet forbandet med tre uhyggelige gåder af spøgelserne og ondsindede ånder i hvert rum. Et lys flimrer. Uret tikker. Du samler mod til at lade dine øjne vandre rundt i hvert enkelt rum og søge efter spor, der vil guide din Ghost Whisperer til at løse sine mysterier, som vil sende jer videre til det næste rum og i sidste ende hjælpe jer med at undslippe det hjemsøgte hus sammen!

Læringspointer

Haunted House er specielt designet til at styrke et holds kollektive mod. Spillet får hold til at arbejde sammen, værdsætte og hylde hver persons ideer, aktivt lytte og opfordre til diskussioner. Efterhånden som tilliden bygges op, lærer deltagerne at ryste frygten for fiasko af sig, tage mod til at tale og kommunikere deres ideer med klarhed. Gennem styrkelse af tillid, selvtillid og mod, opdager hold den succes som deduktiv ræsonnement kan medføre.

Når spænding og angst kommer i spil, kan praktisk og logisk tænkning blive sat skak. Hold, der holder hovedet koldt, vil være i stand til at tænke rationelt under pres og i stedet iværksætte problemløsningskompetencer sammen.

De smitsomme og sjove udfordringer i Escape Room-stil og det engagerende tema bringer et nyt perspektiv til at arbejde som et hold. Dette er deres chance for at engagere sig med deres holdkammerater på en ny og uformel måde og bringe et helt nyt perspektiv på, hvordan de opfører sig som et hold.

Ved at sætte de kritiske komponenter i modigt teamwork i spil, vil Haunted House blive en mindeværdig oplevelse for dit team at trække på længe efter aktiviteten er slut.

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Anmod om et tilbud