Flat Out: Pyramids

Gigantisk 3D pyramide puslespil

1.5 - 3 timer
Indendørs og udendørs
Samarbejde
20 - Ubegrænset

Om

I denne innovative og sjove teambuilding aktivitet hvert hold leveres med udstyr, værktøj og detaljerede byggeplaner og har til opgave at arbejde sammen om at gøre en 'flat-pack "kit til en kæmpe pyramide. Problemløsning færdigheder er nødvendige for at konstruere en række former og derefter danne dem i en pyramide - dens som en kæmpe 3D puslespil

Teams brug for at ansætte fremragende tid og ressourceforvaltning færdigheder til at fuldføre projektet til tiden og med begrænsede ressourcer. Dette omfatter at kommunikere og samarbejde, der sikrer, at alle i teamet har en opgave og entusiastisk involveret i at levere en nøjagtig slutresultat.

Når konstruerede hold dekorere deres pyramide med slogans og farve, som kan justeres til at styrke dit brand besked eller konference tema eller måske en velgørende organisation efter eget valg. Udsmykningen af ​​hver pyramide skal fungere som et ensartet design, når sluttede med andre segmenter af pyramiden.

Udfordringen fortsætter i en hel gruppe givende samarbejde teambuilding aktivitet, hvor alle hold mødes for at konstruere en gigantisk pyramide fra hver enkelt holdets pyramide. En yderligere dimension af kompleksitet tilføjes, hvis du forsøger en teambuilding aktivitet for en stor gruppe af 1000 + mennesker, men det er mere end muligt, og resultaterne utroligt! En stor følelse af præstation og enhed er udviklet som alle beundrer slutresultatet!

Læringspointer

I det gamle Egypten en pyramide var meget mere end en bygning; det var et symbol på menneskets evne til at overvinde oddsene og skabe en storslået struktur, som ville stå sin prøve. Ud over opførelsen del af øvelsen, hold overvinde problemløsning elementer, netværk på mange niveauer og udtrykke sig kreativt.

Denne populære teambuilding øvelse begynder med en mig fokus 'som deltagere arbejde på deres egen del af puslespillet, med ressourcestyring og kvalitetskontrol afgørende for at sikre de grundlæggende byggesten er produceret til tiden til høje standarder .

'Team fokus' følger som individer kommer sammen i en interaktiv problemløsning øvelse, som skaber den næste fase af byggeklodser. 'Hele gruppen fokus' er herefter forpligtet til at nå det fælles mål om at kombinere alle de elementer i en sammenhængende pyramide. Din skræddersyede selskab besked er øjeblikkeligt forstærket, da det er en del af den endelige konstruktion.

Det står højt som en påmindelse om magt arbejder på at et fælles mål.

CSR-udbytte

Et eksempel på brug Flat Out Pyramid for Corporate Social VARETAGER er forud for begivenheden teams kan søge "sponsorering" til dekoration af pyramiden fra kunder eller associerede virksomheder med penge at gå til din foretrukne velgørenhed. Beløn sponsorerne ved at give dem segment af pyramiden, som blev dekoreret med deres branding eller, ved at sende dem et billede af slutresultatet.

Related Testimonial

Flat Out Pyramids er en spændende og sjov teambuilding aktivitet, med en ægte følelse af formål og har tilpasset vores teammedlemmer til virksomhedens vision og mission.

Anthony Sutcliffe, Director of Global Sourcing
Kingfisher Asia Limited

Anmod om et tilbud