Mission, Vision og Værdier

Udgivet den 28. feb. 2014

En stor international forhandler, engageret Catalyst partner Team Building Asien til at skabe en fuld dag program, for at fejre selskabets nye Mission, Vision og Værdier på tværs af alle medarbejdere.

140 deltagere fik en række planer om at markere, mærke og skære store pap ark, hvorfra man kan folde fire identiske figurer. Disse figurer danner derefter et puslespil til at bygge ind i en pyramide I fuld skala .

ved at arbejde i 24 mindre hold, blev deltagere tildelte roller, fik fordelt ressourcer og hurtigt samarbejdet til at skabe deres hold pyramide . Disse individuelle pyramider blev forbundet til andre hold ved at opbygge en oktaeder. Dette sikrede et samarbejde over tilstødende teams og et forum for integration af ressourcer og kompetencer.

De nyligt tiltrådte former forudsat tre niveauer af en meget større pyramide til at integrere hele organisationen. Holdene 12 - 24 samlede bunden, holdene 5 - 11 samler midtersektionen før de endelig hold 1 - 4 laver den øverste del af hele pyramide.

Denne enorme installation blev derefter dekoreret med det nye selskab Mission, Vision og Værdier for at sikre forstærkning og internalisering af alle deltagere. Da pyramiden blev bygget ved hjælp teamwork og ressourcer deling; så også kan virksomheden få succes ved at konstruere Mission, Vision og Værdier sammen på en selvstændig, team og organisatorisk niveau, som er repræsenteret ved den færdige pyramide.

Flat Out Pyramiderne er en spændende og sjov teambuilding aktivitet med en reel følelse af formål og har tilpasset vores medarbejdere til virksomheden Vision og Mission Anthony Sutcliffe, direktør for Global Sourcing, Kingfisher Asia Limited.

Flat Out Pyramids teambuilding aktivitet

Alle casestudier