CSI La Hacienda

En mystisk 3D ”hvem har gjort det”

1 - 1.5 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

Hold forsøger at løse mysteriet om Enrique Gonzalez’ død ved hans Hacienda. Ved hjælp af en webbaseret 3D Virtual Tur Platform, udforsker holdene Hacienda på udkig efter spor. Appen stiller holdene gåder og udfordringer. Holdene indtaster deres svar i appen. Deres rigtige svar låser op for tip, der hjælper dem med at løse mysteriet. Mens de bevæger sig gennem rummene i Hacienda, finder de genstande, der også vil hjælpe dem i deres søgen. Efterhånden som deres rejse udfolder sig, bruger holdene deduktiv ræsonnement og fælles beslutningstagning til at eliminere mistænkte. Det hold, der svarer rigtigt på gåderne og udfordringerne hurtigst, vil opdage sandheden og i sidste ende blive kronet som vinder.

Læringspointer

Deltagerne i 3D Hacienda skal være observante for at tilegne sig information. Ved hjælp af effektiv kommunikation formidler de deres resultater til holdet. Kritisk tænkning og refleksion vil hjælpe holdene med at analysere og fortolke fakta. For at nå til enighed skal hold bruge deduktiv ræsonnement og konstruktiv debat, mens de styrer individuelle fortolkninger og modstridende meninger. Under tidspresset vil de hold, der løser mysteriet være dem, der lytter til forskellige tankemønstrer og samarbejde i beslutningstagning. Dette spil udfordrer og udvikler holdets tillid og fællesskabsfølelse.

remote team building

Aktivitet for fjernhold

Denne aktivitet er designet til folk, der arbejder eksternt. Dit team arbejder muligvis hjemmefra, på forskellige regionale kontorsteder eller i forskellige lande! Elsker du temaet, men vil have en ansigt til ansigt eller en hybrid løsning? Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit hold.

Related Testimonial

Vores oplevelse med holdaktiviteten (La Hacienda) var intet mindre end fantastisk! Ingen kunne have forventet noget lignende og efter begivenheden modtog jeg utallige beskeder og ros for at have organiseret aktiviteten.

Pia Julin
Boehringer Ingelheim

Anmod om et tilbud