Funk the Junk

Teams play as an orchestra of scrapyard recycled instruments

1 - 1.5 timer
Indendørs og udendørs
Samarbejde
25 - 60

Om

Re-forestille sig fremtiden er afgørende for progressiv forretningsstrategi, Funk uønsket opfordrer deltagerne til at nytænke grænserne for hvad der er muligt med begrænsede ressourcer

Funk den Junk tilbyder en frisk ny tilgang til musikken erfaring med professionelt tunet 'bilkirkegård' instrumenter, lidenskabeligt re opfundet fra den urbane ødemark. Blive overrasket som dit holds kollektive kreativitet er sluppet løs for at danne et band som ingen anden. Deltagerne vil optrappe til mærket at improvise- komponere - adfærd - udforske og opleve lydlandskaber fra twilight zone til fods trampet sjovt. Dette all inclusive-energizer præsenterer en lige vilkår, der passer til og udtrykke alle personligheder; Den Indadvendt, den Hedonist, den Vise eller Weird. Hvem dine karakterer, vil gruppen skabe smukke følelsesladet musik fra magiske opfindelser såsom tunet tryktanke, flipflopaphones og harmoniske firebells.

Tænk uden for kasse og vidne dit kolleger gel, grine og smile til skabe en sonisk fornemmelse, der er edgy og sjovt.

Læringspointer

Funk uønsket inkarnerer kreative udtryk med et forenet fokus at trække på inter-hold afhængighed, fælles vision og positive holdninger.

CSR-udbytte

Funk uønsket bevidst positioneret til at bringe re-cykling og opfindsomhed til vores dagsordener Dens den ægte vare, er alt genanvendes. Dette produkt virkelig fremmer "grønne" værdier og vil forbløffe alle, der har en go.

Related Testimonial

Fantastisk måde at bruge affaldsmateriale til at lave musik med. En stor påmindelse til os alle om at genbruge ting. Var afsindigt sjovt!

Philips

Anmod om et tilbud