Flat Out Aviator

Hold konstruerer og navigerer fly rundt for at teste teamarbejdet

2 - 3 timer
Indendørs og udendørs
Konkurrence / Samarbejde
16 - Ubegrænset

Om

Ved hjælp af detaljerede arbejdstegninger og et sæt af materialer konstruerer holdene fly i skalaen1:4. Når de er færdige, dekorerer de flyet med specialdesignede klistermærker. Derefter udtænker holdene en strategi for at navigere flyet succesfuldt gennem en række forhindringer, og beslutter sammen hvilke roller og ansvar hver person på holdet vil tage. I løbet af forhindringsbanen styrer holdene deres fly igennem en række udfordringer. Ligesom et Red Bull Air Race skal holdene kombinere hastighed, præcision og færdigheder for at navigere forhindringerne på rekordtid. Det hold der vinder flest udfordringer kåres og fejres!

Læringspointer

Teamwork, ressourcefærdigheder og fremragende kommunikationsevner er nødvendige for at omdanne de udleveret materialer og plantegninger til et fly. Ved konstruktion af flyet er kendskab til det endelige mål nøglen. Uddeling af opgaverne i grupperne og effektiv kommunikation med en klar forståelse af, hvordan de forskellige komponenter passer ind i de andres og det samlede projekts resultater, vil føre til et velkonstrueret fly. Effektiv strategisk planlægning, nøjagtig rollefordeling og effektivt teamarbejde vil føre til succes i luften!

Related Testimonial

Deltagerne nød en vidunderlig og mindeværdig offsite holdbegivenhed, det er virkelig en fantastisk og unik aktivitet, som de aldrig har oplevet før. Forsøget på at skabe noget helt nyt inspirerede deres kreativitet, masser af sjov i de 3 timer. Intet er umuligt!

Issac Law, Retail Training Manager
IWC Schaffhausen

Anmod om et tilbud