Escape the Blizzard

Virtuelt overlevelsestema-flugt-spil

1 - 1.5 timer
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
8 - Ubegrænset

Om

Tag dit hold med på en rejse til et andet sted og en anden tid. Her skal i bruge praktiske færdigheder, løse vildmarkens triviaer, deltag i temafotos og aktive udfordringer for at komme ud af bjerget. Det hold, der spiller sammen, overlever sammen.

Historien om Escape the Blizzard begynder i en varm og hyggelig bjerghytte. Pludselig afbrydes hyggen af en indkommende stormalarm. Uden strøm vil de blive sneet inde i løbet af få timer!

For at overleve må holdene begive sig ud. Undervejs bliver de konfronteret med en række overlevelsesudfordringer i vildmarkens vinterkulde, herunder knytbinding, identifikation af dyrespor, førstehjælp, bjergbevidsthed og mere. Disse udfordringer fører dem til den sidste udfordring, der går ud på at hjælpe deres redningsfly til at lande og få dem i sikkerhed.

Læringspointer

Escape the Blizzard hjælper med at skabe modstandsdygtighed i dit team. Det er specielt designet til at tvinge holdmedlemmer til at samarbejde. Hver deltager har dele af spørgsmålet eller løsningen, og kun ved at arbejde sammen kan de nå frem til det rigtige svar. Det fordybende tema og de engagerende udfordringer fremmer diskussioner, der giver mulighed for historiefortælling af tidligere oplevelser, hvilket skaber plads for holdmedlemmer til at lære hinanden at kende på et nyt og ægte niveau. Eftersom udfordringerne er fokuseret på basale overlevelsesfærdigheder i det virkelige liv, vil spillerne gennemføre spillet med en øget viden om at overleve i ørkenen.

Anmod om et tilbud