Body Rap - Remote

Korte, skarpe og funky grupperytmer med handsker til forfriskende fjernmøder

5 - 20 minutter
Indendørs
Samarbejde
0 - 100

Om

Før datoen for mødet informeres deltagerne om aktiviteten. De skal have farverige gummihandsker ved hånden. Deltagerne samles til aktiviteten via et online konferenceværktøj som Zoom eller Microsoft Teams. De bliver introduceret til aktiviteten, og går så i gang med en række øvelser, der bliver styret af en karismatisk leder. Efter introduktionen og opvarmningen, tager deltagerne deres farverige handsker, eller tilsvarende improviseret handske, på. De bliver herefter ledt op af deres stole mens de stamper, bevæger og vokaliserer i harmoni. Energiniveauet hæves øjeblikkeligt, hvilket letter vejen for produktiv kommunikation på det kommende møde. Aktiviteten kan udvides til 20 minutter og afsluttes med smil og latter. Deltagerne er begejstrede og parate til at fokusere på mødet forude.

Læringspointer

Body Rap er en hurtig, finurlig og utrolig effektiv måde at bryde isen på, og får deltagerne i fjernteams til øjeblikkeligt at slappe af, og hjælper dem med at føle sig forbundet på et følelsesmæssigt niveau. Det vil sprøjte nyt liv og styrke ind i mødet og samtidig sikre, at geografisk spredte arbejdstagere forbliver fokuserede og produktive. Body Rap bruger humor, rytme og fælles oplevelser til at give energi og samle hold i disse udfordrende tider.

Remote Team Activity

Remote Teambuilding

Denne aktivitet er specielt designet til teams, der arbejder hjemmefra. Hvis dit team ikke kan være i den samme by eller det samme fysiske rum, er det en fantastisk måde at engagere, motivere og forbinde dit team. Ved hjælp af et online konferenceværktøj vil vores dygtige facilitatorer være med hele vejen for at guide dine deltagere gennem oplevelsen og samtidig stå for en feedback-session bagefter for at maksimere læringsresultater. Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit team.


Anmod om et tilbud