AR - Pyramid Quest

Forstærket virkelighed (AR) 'Tomb Raiding' ved dit holdbord

30 minutter - 1 time
Indendørs
Konkurrence / Samarbejde
6 - Ubegrænset

Om

AR Pyramid Quest er et sjovt holdspil, der bringer et helt nyt niveau af interaktion og engagement ind i din næste teambuilding-aktivitet eller middagsselskab.

Holdene ser forbløffende til, mens en gammel pyramide tilsyneladende bygges op fra midten af deres bord. Pyramiden er naturligvis en forstærket virkelighed (AR), overlægningen af 3D-modeller i umiddelbare omgivelser, set fra alle vinkler gennem en tablet eller smartphone. Holdmedlemmer kombinerer færdigheder til at løse en gammel egyptisk gåde. Pop-up-berøringsskærmfunktioner, glidende sten og kodede hieroglyffer i højdefinition-grafik tilfører følelsen af eventyr i denne færd i en fremmet verden.

Læringspointer

Det spændende tema og det fantastiske spilformat opfordrer aktivt alle holdmedlemmer til at deltage. Ved at løse gåder på deres vej til slutmålet, skal holdene aktivt lytte, overveje alle meninger og træffe hurtige beslutninger på begrænset tid. Mens de socialiserer og har det sjovt, vil deltagerne opdage andres talenter og lære at arbejde sammen for at nå deres endelige mål. Den muntre konkurrence mellem deltagere er drevet af inddragelse og skaber en sjov atmosfære for spillerne til at skabe nye bånd med medarbejdere.

Anmod om et tilbud