Chain Reaction - Remote

Fjernarbejdere skaber en række virtuelt forbundet apparater

1 - 3 timer
Indendørs
Samarbejde
4 - Ubegrænset

Om

Fjernteams mødes for at skabe en maskine i Rube Goldberg stil, der består af en række virtuelt forbundet apparater lavet af fælles husholdningsartikler. Før begivenheden modtager deltagerne forudgående læsning og en liste over genstande, der skal samles fra hele hjemmet. På dagen deltager holdmedlemmerne i aktiviteten via et online konferenceværktøj og ser en inspirerende træningsvideo for at få deres kreative ideer til at flyde. Hver især viser medlemmerne gruppen de genstande, de har samlet fra hjemmet. Holdet diskuterer, hvordan hver genstand kunne bruges og udvikler en overordnet plan. Hver isæt går de i gang med at bygge deres simple maskiner. De tester og tester igen ved at foretage justeringer, chatter med andre på holdet for at finde mulige innovative muligheder eller konstruktive løsninger. Så er det tid til virtuelt at forbinde apparaterne med flere sjove, kreative ideer. Endelig, når alle er klar, afprøves det første apparat, derefter det næste, indtil de når til det sidste apparat!

Læringspointer

Chain Reaction for fjernteams er specifikt designet til at engagere og forbinde eksterne teams. Det kræver kreativ tænkning, opfindsomhed og snarrådighed for at skabe et apparat med wow-effekt. Brugen af spil- og konkurrenceelementer er en varig måde at forstærke vigtigheden af planlægning frem for handling. Eftersom deltagerne skal samarbejde virtuelt for at forbinde apparaterne, vil samarbejde og effektiv kommunikation fremmes frem for silomentalitet. Det endelige resultat skaber et varigt minde om en sjov, fælles oplevelse.

Remote Team Activity

Remote Teambuilding

Denne aktivitet er specielt designet til teams, der arbejder hjemmefra. Hvis dit team ikke kan være i den samme by eller det samme fysiske rum, er det en fantastisk måde at engagere, motivere og forbinde dit team. Ved hjælp af et online konferenceværktøj vil vores dygtige facilitatorer være med hele vejen for at guide dine deltagere gennem oplevelsen og samtidig stå for en feedback-session bagefter for at maksimere læringsresultater. Kontakt os for at finde ud af, hvordan vi kan tilpasse denne oplevelse til dit team.


Anmod om et tilbud