IFM Leaders konference Big Picture

Udgivet den 28. maj 2014

Traders Hotel i Puteri Harbour Johor var mødested for IFM 100 Ledere. Med henblik på at skabe enhed og en visuel identitet for konferencen, deltog 120 ledere fra Jones Lang Lasalle i den kollaborative teambuilding aktivitet Big Picture fremmes ved Catalyst Global partner i Malaysia, Asia Ability.

For at få tingene til at bevæge sig efter frokost på den første dag af IFM Leaders konference 120 ledere fra Jones Lang Lasalle blev orienteret om fuldbyrdelse, flow, mål og regler Big Picture teambuilding aktivitet ved Catalyst Globale partnere i Malaysia, Asia Ability.

Gruppen blev derefter inddelt i 6 hold. Der blev udleveret lærreder og et maleri vejledning som holdene fik sat på deres overtræksdragter klar til at komme i gang med deres maleri opgave. Før de kunne begynde, deltog holdene i en beskyttelsesdragt race og fik en række quizzer for at vinde buske, maling og krukker til deres opgave. De indså hurtigt, at de skulle samarbejde med de andre teams, for at lærreder kommer til passe sammen i det afsluttende store billede.  De forstod hurtigt nøglen til samarbejde med de andre grupper, og snart svirrede aktivitetsrummet med bevægelse og liv eftersom deltagerne gik rundt og bad om forskellige farver for at matche deres lærreder med de andre grupper. 

Mens deltagerne tog en kort pause, i et separat rum blev lærrederne hemmeligt stykket sammen af facilitatorerne Asia Ability klar til den endelige afsløring. Deltagerne samledes i spænding, og var ivrige efter at se resultaterne af deres hårde arbejde. Efter en kort nedtælling blev Big Picture åbenbaret for tordnende bifald og gisp af ærefrygt. Alle 36 lærreder var blevet stykket sammen til et kæmpe maleri og deltagerne fik at se, hvordan deres egne lærreder bidragede til det Big Picture. Med den officielle afslutning af aktiviteten, deltagerne fortsatte med at drysse før Big Picture, reflektere over begivenheden og værdsætte succesen af deres fælles indsats.

Deltagelse i Big Picture, de delegerede lærte vigtigheden af koordinering og kommunikation ikke kun inden for deres eget hold, men også på tværs af afdelinger og grupper. Aktiviteten betyder også ikke blot at gøre din egen men også sikre sammenhæng og tilpasning til de andre grupper, der deler det samme mål.

Alle casestudier